Vochtspecialist zoeken in Drenthe voor vochtbestrijding in woningen

 • Home
 • Nederland
 • Vochtspecialist zoeken in Drenthe voor vochtbestrijding in woningen

Vochtspecialisten en vochtexperts in Drenthe

Zoek je een vochtspecialist in de provincie Drenthe met specialisatie in vochtbestrijding?

Dan zit je hier aan het goede adres: de grootste databank van vochtexperts in Drenthe en Nederland!

Vochtexpert.com verzamelt meer dan 250 vochtbestrijdingsbedrijven zodat je een mooi overzicht hebt wie er allemaal beschikbaar is.

vochtspecialist drenthe voor vochtbestrijding
Bovendien kan je via deze website een gratis vochtanalyse aanvragen bij een vochtexpert uit je buurt. Deze komt gratis langs met professionele meetapparatuur, voert een grondige analyse uit en als je echte problemen hebt, kan je nadien ook een vrijblijvend prijsbestek krijgen in een gedetailleerde offerte. Dit staat altijd los van de vochtanalyse!

Gratis vochtanalyse

Vraag gratis advies aan een vochtexpert met de juiste ervaring en accreditaties.

Waarom een gratis vochtanalyse aanvragen?

 • Enkel erkende bedrijven uit provincie Drenthe en omstreken;
 • Het grootste zoekplatform voor vochtbestrijding in België en Nederland;
 • De modernste vochtmeters ontdekken alle verborgen vochtproblemen;
 • U wordt geïnformeerd over alle renovatiesubsidies waarop u aanspraak maakt;
 • De vochtanalyse is geheel gratis;
 • Kan ook preventief (ongedetecteerde vochtproblemen kunnen leiden tot grote schade, beter voorkomen dan genezen)
 • Alle soorten vochtproblemen worden gedetecteerd en in kaart gebracht: opstijgend vocht, condensatie, wateroverlast, insijpeling, lekken, ...

Premies en subsidies voor vochtbestrijding in Drenthe

De provincie Drenthe heeft momenteel geen premies beschikbaar voor het verbouwen of renoveren van woningen. Hier vind je een lijst met alle subsidies van de provincie.

Het loont om te kijken op de website van je Drenthse gemeente of je wel dan niet in aanmerking komt voor lokale subsidies.

Optrekkend vocht uitgelegd

PRIJSTABEL: kosten vochtbestrijding optrekkend vocht

TechniekKosten per lopende meter*
Muren injecteren€100,-
Muren onderkappen€100,- tot €150,-
Carebrick€115,-
Ventilatie laten plaatsenGeschat tussen €1700 en 3500 afhankelijk van de oppervlakte en of je kiest voor natuurlijke of mechanische ventilatie

*Let op: het zijn gemiddelde kosten. Voor exacte prijzen vraag je best een gratis vochtanalyse aan. Een expert maakt dan een juist inschatting op basis van je situatie.

Veelvoorkomende vochtproblemen in Drenthe

Net zoals overal ontsnappen ook de Drent, Drentenaars en Drentse niet aan veelvoorkomende vochtproblemen zoals opstijgend vocht, onder water gelopen kelderscondensatieproblemen, schimmels, vochtige muren en noem maar op.

De oplossingen zijn meestal complex en vragen de hulp van een aannemer zoals een kelderdichting, een onderkapping of muurinjectie. In sommige gevallen helpen preventieve maatregelen zoals meer verluchting als oplossing tegen condensatie.

Is een vochtbehandeling duur?

Een vochtprobleem oplossen hoeft niet duur te zijn! Soms kan een preventieve maatregel ook al helpen en kom je er voordelig uit. In ieder geval heb je speciale apparatuur nodig om de bron van de vochtproblemen vast te stellen en iemand met expertise om de meetresultaten te interpreteren. Neem dus de kans om een gratis vochtexpert te laten langskomen voor een vochtanalyse. Het is geheel vrijblijvend en u heeft er niets bij te verliezen. We werken samen met meer dan 250 vochtaannemers in België en Nederland en geven u de garantie dat het steeds een vochtexpert is uit uw streek.

vochtexpert

MEER LEZEN

opstijgend vocht
muurinjectie
gevelbescherming
dakherstel
condensatie
kelderdichting

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als ik een gratis vochtanalyse aanvraag?

Elke aanvraag voor een gratis vochtanalyse, isolatie-analyse of overige wordt kenbaar gemaakt aan maximaal vier erkende bedrijven uit uw streek. Vermeld in het formulier door hoeveel bedrijven je maximaal wilt gecontacteerd worden. Heb je liever contact met bijvoorbeeld maar twee bedrijven voor een afspraak? Noteer dit dan bij je aanvraag.

Wat doet Vochtexpert.com?

Vochtexpert.com is een bemiddelingsplatform dat vraag en aanbod met elkaar verbindt. Dat wil zeggen dat wij mensen met vochtproblemen of verbouw- en renovatieplannen op een gemakkelijke manier in contact brengen met de juiste vakmensen uit hun regio. Dat bespaart niet enkel tijd maar ook geld, want doordat u verschillende vrijblijvende offertes ontvangt kunt u heel gemakkelijk vergelijken wie de goedkoopste is en wie de beste service biedt. 

Hoe lang duurt het voordat ik een afspraak krijg?

U wordt gecontacteerd op de door u aangegeven momenten. Dat kan doorheen de week overdag, 's avonds, op zaterdag en zelfs op zondag. Geef dit steeds duidelijk mee in het aanvraagformulier. Hoe meer informatie u meegeeft in het aanvraagformulier, hoe beter wij en de vakmensen u kunnen bedienen en informeren! 

Hoe worden mijn gegevens verwerkt?

Alle data die u invoert in het aanvraagformulier wordt heel confidentieel behandeld. Vochtexpert.com maakt gebruik van een versleutelde serververbinding zodat de gegevensoverdracht altijd veilig gebeurt. U kunt onze privacyverklaring hier lezen. We vatten het hieronder samen in een notendop:

 • De verkregen gegevens worden gebruikt om u een servicebericht toe te sturen via e-mail;
 • U kunt steeds uw e-mailadres steeds met een eenvoudige muisklik laten schrappen uit onze databank;
 • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt in het kader van de uit te voeren diensten die door u gekozen zijn;
 • Op eenvoudig verzoek heeft u steeds het Europees "recht op vergetelheid" waarbij wij al uw data wissen uit onze databank;
 • Wij gaan 100% transparant om met de manier waarop wij gegevens verwerken en we volgen hierbij alle geldende Nederlandse, Belgische en Europese wetgeving;
 • Uw gegevens worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derde partijen.