Vochtspecialist zoeken in regio Brussel

 • Home
 • Vochtspecialist zoeken in regio Brussel

Vochtspecialisten en vochtexperts in Brussel

Zoek een vochtspecialist in de regio van Brussel en wij sturen gratis een expert langs voor een vochtdiagnose ter waarde van €40,00 zonder verdere verplichtingen. We maken een eerlijke analyse en helpen u met het vinden van de meest voordelige oplossing.

We werken met enkel samen met erkende Brusselse vochtbestrijdingsfirma's zoals HomefreshAquaconsult en nog vele andere lokale vochtbestrijders. U krijgt altijd een objectieve vochtbestrijdingsanalyse en helpen u met het vinden van de meest voordelige oplossing.

Deze dienst is gratis, vrijblijvend en altijd onafhankelijk. Aanvragen kan digitaal en eenvoudig.

vochtspecialist brussel - vochtexpert

Zoeken naar aannemers in vochtbestrijding in Brussel

Waarom een gratis vochtanalyse aanvragen?

✅ Enkel erkende bedrijven uit regio Brussel en omstreken;

✅ Het grootste zoekplatform voor vochtexpertise in België en Nederland;

✅ De modernste vochtmeters ontdekken alle verborgen vochtproblemen;

✅ U wordt geïnformeerd over alle renovatiesubsidies waarop u aanspraak maakt;

✅ De vochtanalyse is geheel gratis;

✅ Kan ook preventief (ongedetecteerde vochtproblemen kunnen leiden tot grote schade, beter voorkomen dan genezen)

✅ Alle soorten vochtproblemen worden gedetecteerd en in kaart gebracht: opstijgend vocht, condensatie, wateroverlast, insijpeling, lekken,

gratis vochtanalyse

Waarom is de vochtdiagnose gratis?

Natuurlijk werkt niemand gratis, maar een vochtdiagnose aangevraagd via Vochtexpert.com is altijd gratis, zonder uitzondering. Bovendien is de vochtdiagnose steeds vrijblijvend en bent u tot niets verplicht. U kunt dus gerust nog prijzen vergelijken nadien. Zo vindt u gemakkelijkj de goedkoopste aannemer voor de uitvoering van uw vochtbestrijdingswerken in de woning. Dankzij dit systeem kunt u zoeken naar vochtbestrijdingsbedrijven met meer kennis van zaken. Door verschillende aannemers aan te spreken en offerte te vragen, besparen mensen gemiddeld 30% à 40%.

Welke aannemers zijn aangesloten?

Binnen de vochtbestrijding zijn enkel erkende vochtbestrijdingsbedrijven bij Vochtexpert.com aangesloten. Elke vakman is verplicht een gratis uitgebreide vochtdiagnose aan te bieden om alle vochtproblemen in de woning gedetailleerd in kaart te brengen.

Vochtbestrijding in Brussel

Veel mensen in Brussel krijgen te maken met uiteenlopende vochtproblemen zoals opstijgend vocht of een kelder onder water. Het kan iedereen overkomen en zeker in de wintermaanden, en ook de herfst en lente, krijgen veel woningen in Brussel te maken met vochtklachten. Soms liggen de problemen aan een gebrek aan ventilatie (denk aan schimmelvorming in de badkamer) of een gebrek aan drainage (denk aan opstijgend vocht in een kelder onder water).

Een performante kelderdrainage of kruipkelderdrainage is dan de oplossing. Een gratis vochtanalyse geeft alvast de eerste aanzet naar een oplossing. Maak hier nuttig gebruik van. Hoe langer u wacht met het behandelen van de vochtproblemen in uw woning in Brussel, hoe meer het zal kosten aan energie en schade. Vochtproblemen tasten immers de fundamenten van uw huis aan. Een gezonde woning heeft droge muren.

 

Meer dan 250 vochtexperts in Brussel

Afhankelijk van het type vochtprobleem en ook de oorzaak kan uw vakman een gepaste vochtbestrijding voorstellen. Voor elk type vochtprobleem bestaan er verschillende bestrijdingsmethoden zoals onderkapping of muurinjectie voor opstijgend vocht. Ook in de kelder bestaan er verschillende manieren om een vochtige kelder of onder water gelopen kelder te behandelen. Een kelderdrainage of kelderdichting zijn hierbij de oplossing. Heeft u een kruipkelder en merkt u water op de vloer of in de keldermuur? Kies dan voor een kruipkelderdrainage of kruipkelderdichting. In Brussel zijn meer dan 250 vochtexpert gespecialiseerd in deze vormen van vochtbestrijding.

 

Welke vochtproblemen bestaan er?

Er bestaan verschillende soorten vochtproblemen met elk hun specifieke vorm van vochtbestrijding:

 • Doorslaand vocht
 • Opstijgend vocht
 • Vochtige kelder of water in kelder
 • Lekkend dak
 • Condensatie
 • Schimmelvorming
 • Regendoorslag

Nieuwe buitenmuur in bakstenen

Het is ook mogelijk om helemaal opnieuw te beginnen met een nieuwe buitenmuur in bakstenen. De buitengevel wordt dan helemaal vernieuwd en uiteraard plaatst men er een dikke laag isolatie achter, samen met een stevige fundering.

Om plaats te winnen breekt men de oude buitengevel vaak af maar uiteraard hoeft dit niet. Het is echter wel beter om koude bruggen te vermijden. Vandaar geldt deze methode ook als een van de meest ingrijpende, wat aannemers er enkel voor doet kiezen indien de klant grondig wilt verbouwen. De prijs: vanaf 150 euro per vierkante meter.

vochtexpert

MEER LEZEN

opstijgend vocht
muurinjectie
gevelbescherming
dakherstel
condensatie
kelderdichting

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als ik een gratis vochtanalyse aanvraag?

Elke aanvraag voor een gratis vochtanalyse, isolatie-analyse of overige wordt kenbaar gemaakt aan maximaal vier erkende bedrijven uit uw streek. Vermeld in het formulier door hoeveel bedrijven je maximaal wilt gecontacteerd worden. Heb je liever contact met bijvoorbeeld maar twee bedrijven voor een afspraak? Noteer dit dan bij je aanvraag.

Wat doet Vochtexpert.com?

Vochtexpert.com is een bemiddelingsplatform dat vraag en aanbod met elkaar verbindt. Dat wil zeggen dat wij mensen met vochtproblemen of verbouw- en renovatieplannen op een gemakkelijke manier in contact brengen met de juiste vakmensen uit hun regio. Dat bespaart niet enkel tijd maar ook geld, want doordat u verschillende vrijblijvende offertes ontvangt kunt u heel gemakkelijk vergelijken wie de goedkoopste is en wie de beste service biedt. 

Hoe lang duurt het voordat ik een afspraak krijg?

U wordt gecontacteerd op de door u aangegeven momenten. Dat kan doorheen de week overdag, 's avonds, op zaterdag en zelfs op zondag. Geef dit steeds duidelijk mee in het aanvraagformulier. Hoe meer informatie u meegeeft in het aanvraagformulier, hoe beter wij en de vakmensen u kunnen bedienen en informeren! 

Hoe worden mijn gegevens verwerkt?

Alle data die u invoert in het aanvraagformulier wordt heel confidentieel behandeld. Vochtexpert.com maakt gebruik van een versleutelde serververbinding zodat de gegevensoverdracht altijd veilig gebeurt. U kunt onze privacyverklaring hier lezen. We vatten het hieronder samen in een notendop:

 • De verkregen gegevens worden gebruikt om u een servicebericht toe te sturen via e-mail;
 • U kunt steeds uw e-mailadres steeds met een eenvoudige muisklik laten schrappen uit onze databank;
 • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt in het kader van de uit te voeren diensten die door u gekozen zijn;
 • Op eenvoudig verzoek heeft u steeds het Europees "recht op vergetelheid" waarbij wij al uw data wissen uit onze databank;
 • Wij gaan 100% transparant om met de manier waarop wij gegevens verwerken en we volgen hierbij alle geldende Nederlandse, Belgische en Europese wetgeving;
 • Uw gegevens worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derde partijen.