Vochtspecialist zoeken in regio Brussel

Zoek een vochtspecialist in de regio van Brussel en wij sturen gratis een expert langs voor een vochtdiagnose ter waarde van €40,00 zonder verdere verplichtingen. We maken een eerlijke analyse en helpen u met het vinden van de meest voordelige oplossing.

Wilt u snel een Brusselse vochtexpert uitnodigen voor een gratis diagnose? Vul dan onderstaand formulier in en wij contacteren u om een afspraak te maken.

vochtspecialist brussel - vochtexpert

Zoeken naar aannemers in vochtbestrijding in Brussel

Waarom een gratis vochtanalyse aanvragen?

Enkel erkende bedrijven uit regio Brussel en omstreken;

✅ Het grootste zoekplatform voor vochtexpertise in België en Nederland;

✅ De modernste vochtmeters ontdekken alle verborgen vochtproblemen;

✅ U wordt geïnformeerd over alle renovatiesubsidies waarop u aanspraak maakt;

De vochtanalyse is geheel gratis;

Kan ook preventief (ongedetecteerde vochtproblemen kunnen leiden tot grote schade, beter voorkomen dan genezen)

Alle soorten vochtproblemen worden gedetecteerd en in kaart gebracht: opstijgend vocht, condensatie, wateroverlast, insijpeling, lekken, ...

Gratis vochtdiagnose aanvragen in regio Brussel

Waarom is de vochtdiagnose gratis?

Natuurlijk werkt niemand gratis, maar een vochtdiagnose aangevraagd via Vochtexpert.com is altijd gratis, zonder uitzondering. Bovendien is de vochtdiagnose steeds vrijblijvend en bent u tot niets verplicht. U kunt dus gerust nog prijzen vergelijken nadien. Zo vindt u gemakkelijkj de goedkoopste aannemer voor de uitvoering van uw vochtbestrijdingswerken in de woning. Dankzij dit systeem kunt u zoeken naar vochtbestrijdingsbedrijven met meer kennis van zaken. Door verschillende aannemers aan te spreken en offerte te vragen, besparen mensen gemiddeld 30% à 40%.

Welke aannemers zijn aangesloten?

Binnen de vochtbestrijding zijn enkel erkende vochtbestrijdingsbedrijven bij Vochtexpert.com aangesloten. Elke vakman is verplicht een gratis uitgebreide vochtdiagnose aan te bieden om alle vochtproblemen in de woning gedetailleerd in kaart te brengen.

Vochtbestrijding in Brussel

Veel mensen in Brussel krijgen te maken met uiteenlopende vochtproblemen zoals opstijgend vocht of een kelder onder water. Het kan iedereen overkomen en zeker in de wintermaanden, en ook de herfst en lente, krijgen veel woningen in Brussel te maken met vochtklachten. Soms liggen de problemen aan een gebrek aan ventilatie (denk aan schimmelvorming in de badkamer) of een gebrek aan drainage (denk aan opstijgend vocht in een kelder onder water).

Een performante kelderdrainage of kruipkelderdrainage is dan de oplossing. Een gratis vochtanalyse geeft alvast de eerste aanzet naar een oplossing. Maak hier nuttig gebruik van. Hoe langer u wacht met het behandelen van de vochtproblemen in uw woning in Brussel, hoe meer het zal kosten aan energie en schade. Vochtproblemen tasten immers de fundamenten van uw huis aan. Een gezonde woning heeft droge muren.

 

Meer dan 250 vochtexperts in Brussel

Afhankelijk van het type vochtprobleem en ook de oorzaak kan uw vakman een gepaste vochtbestrijding voorstellen. Voor elk type vochtprobleem bestaan er verschillende bestrijdingsmethoden zoals onderkapping of muurinjectie voor opstijgend vocht. Ook in de kelder bestaan er verschillende manieren om een vochtige kelder of onder water gelopen kelder te behandelen. Een kelderdrainage of kelderdichting zijn hierbij de oplossing. Heeft u een kruipkelder en merkt u water op de vloer of in de keldermuur? Kies dan voor een kruipkelderdrainage of kruipkelderdichting. In Brussel zijn meer dan 250 vochtexpert gespecialiseerd in deze vormen van vochtbestrijding.

 

Welke vochtproblemen bestaan er?

Er bestaan verschillende soorten vochtproblemen met elk hun specifieke vorm van vochtbestrijding:

  • Doorslaand vocht
  • Opstijgend vocht
  • Vochtige kelder of water in kelder
  • Lekkend dak
  • Condensatie
  • Schimmelvorming
  • Regendoorslag

Nieuwe buitenmuur in bakstenen

Het is ook mogelijk om helemaal opnieuw te beginnen met een nieuwe buitenmuur in bakstenen. De buitengevel wordt dan helemaal vernieuwd en uiteraard plaatst men er een dikke laag isolatie achter, samen met een stevige fundering.

Om plaats te winnen breekt men de oude buitengevel vaak af maar uiteraard hoeft dit niet. Het is echter wel beter om koude bruggen te vermijden. Vandaar geldt deze methode ook als een van de meest ingrijpende, wat aannemers er enkel voor doet kiezen indien de klant grondig wilt verbouwen. De prijs: vanaf 150 euro per vierkante meter.

man met tegels reduced

ERVARINGEN

"Binnen het kwartier een afspraak"

Ik ben zelf vakman en weet uit ervaring dat er veel van dergelijke platformen bestaan, maar bij vochtexpert nemen ze hun business en hun klanten echt wel serieus, ik had binnen het kwartier iemand aan de lijn, en binnen de week had ik al een oplossing gevonden voor ons vochtprobleem!

-Joris I. uit Brugge

"Gemakkelijk een oplossing gevonden"

We hadden last van plekken op de muur en lieten een vochtexpert komen die we vonden via deze website. Heel goede ervaring en makkelijk gevonden wie we zochten. 

-Marieke V. 

"Onze kelder is terug waterdicht"

Onlangs een vochtplek in onze kelder ontdekt. We kwamen in contact met vochtexpert.com en kwamen zo in contact met een firma uit Tilburg die gratis langskwam. We kregen een heel correcte inschatting van het probleem en een offerte achteraf voor een kelderdichting. Deze viel goed mee van prijs in vergelijking met andere concurrenten. Zeer tevreden van het werk (intussen al 4 weken geleden) en onze keldermuren zijn nu helemaal waterdicht. 

-Enrico M. uit Den Haag

"Vroeger 85% vochtpercentage, nu terug droog"

Laatst een afzuigsysteem laten plaatsen door een aannemer met wie ik in contact trad via Vochtexpert.com. Heel tevreden, geen condens meer in mijn huis en ook geen muffe geur meer. Alles was heel mooi afgewerkt. Mijn vloeren drogen veel sneller (vroeger hadden we een vochtpercentage van 85% in huis waardoor alles beschimmelde). 

Sofie D. uit Antwerpen

"We kozen de beste offerte"

Ik had last van water in m'n kelder en liet een firma langskomen om alles eens te bekijken. Want met zo'n onder water gelopen kelder konden we onze voedingswaren niet meer keurig opbergen beneden. Er moest dus een oplossing komen om deze ruimte terug gezond te maken. Na de vochtanalyse vergeleken we nog enkele offertes en kozen we de beste. Makkelijk dat dit allemaal lukt door enkel via vochtexpert.com te zoeken naar een vakbedrijf, want nadien kreeg ik automatisch contact met vier bedrijven uit mijn regio (Tessenderlo). Bedankt.

Danny V. uit Tessenderlo

"De beste prijs gevonden"

Zeer tevreden van dit zoekplatform, in geen tijd had ik contact met een vochtspecialist uit onze streek en kwam hij langs met apparatuur om de ernst van ons opstijgend vocht in de living te analyseren (ook offerte gekregen). Makkelijk om zo verschillende offertes op te vragen en met elkaar te vergelijken, zo hebben we de beste prijs gevonden.

-Willy N. uit Oosterzele

MEER LEZEN

Veelgestelde vragen