Solvari

Solvari: gratis tot 4 offertes vergelijken in de vochtbestrijding of isolatie

Solvari is het grootste offertevergelijkingsplatform van België en Nederland voor vochtproblemen, isolatie, dakherstel en zonnepanelen. Waarom offertes vergelijken loont, bewijzen dagelijks honderden Vlamingen en Nederlanders die de moeite nemen prijzen te vergelijken. Gemiddeld besparen mensen zo'n 40% op de eindfactuur door meerdere offertes naast elkaar te leggen. 

Solvari vochtbestrijding en opstijgend vocht gratis offertes vergelijken - rcd

Hoe werkt Solvari?

In een oogwenk bent u aangemeld bij Solvari om 4 offertes voor een bepaalde klus zoals vochtbestrijdingswerken, (spouwmuur)isolatie, alarmsystemen, dakwerken of gevelrenovatie. Het systeem legt nadien automatisch een match met alle potentiële aannemers in uw streek. Zij krijgen hiervan melding en kunnen u vervolgens een op maat gemaakte offerte bezorgen. U kunt hen ook uitnodigen op afspraak voor een gratis vochtanalyse.

Gratis offertes vergelijken in alle steden en gemeenten van België en Nederland

U kunt gratis offertes vergelijken in alle grote steden en gemeenten van België en Nederland. Hoe afgelegen u ook woont: als het in de Benelux is, is er altijd wel een vochtexpert in uw buurt die bereid is even langs te komen voor een gratis vochtanalyse. We zijn in Nederland onder meer actief in Groningen, Leeuwarden, Den Haag, Amsterdam, Eindhoven, Breda, Rotterdam, Utrecht, Arnhem, Tilburg, 's Hertogenbosch, Maasmechelen, Middelburg, Tilburg en Amersfoort. In België kunt u eveneens gebruik maken van de gratis offertevergelijking in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een aantal grote steden waarin we actief zijn: Brussel, Antwerpen, Gent, Oostende, Brugge, Hasselt, Mechelen, Luik en Leuven.