Opstijgend vocht behandelen in Moerbeke-Waas

Last van opstijgend vocht in Moerbeke-Waas?

De natte herfstmaanden en wintermaanden leiden bij veel mensen helaas tot problemen van opstijgend vocht, condensatie en water in de kelder. 

Opstijgend vocht is ook in Moerbeke-Waas is een veelvoorkomend probleem en gemiddeld 1 op 4 eigenaars krijgt te maken met vochtproblemen. Er zijn in deze regio verschillende aannemers die gespecialiseerd zijn in vochtbestrijding. Via onderstaand formulier treedt u met hen in contact.

rost meisje reduced

Last van opstijgend vocht? Vraag een gratis vochtanalyse

De eerste stap bij opstijgend vocht of doorslaand vocht is een juiste vochtdiagnose. Vochtexpert.com werkt samen met meer dan 250 erkend vochtexperts in België en Nederland. Ook in de regio van Moerbeke-Waas werken wij samen met verschillende aannemers en experts in vochtbestrijding.

Een erkend vochtexpert uit uw streek komt graag langs voor een gratis vochtdiagnose met de nieuwste meetapparatuur.

Vraag deze gratis vochtanalyse ter waarde van €40,00 aan door onderstaand formulier in te vullen.

Waarom een gratis vochtanalyse aanvragen?

✅ Enkel bedrijven uit regio Moerbeke-Waas;

✅ Het grootste zoekplatform voor vochtexpertise in België en Nederland;

✅ De modernste vochtmeters ontdekken alle verborgen vochtproblemen;

✅ U wordt geïnformeerd over alle renovatiesubsidies waarop u aanspraak maakt;

✅ De vochtanalyse is geheel gratis;

✅ Kan ook preventief (ongedetecteerde vochtproblemen kunnen leiden tot grote schade, beter voorkomen dan genezen)

✅ Alle soorten vochtproblemen worden gedetecteerd en in kaart gebracht: opstijgend vocht, condensatie, wateroverlast, insijpeling, lekken, ...

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er als ik een gratis vochtanalyse aanvraag?

Elke aanvraag voor een gratis vochtanalyse, isolatie-analyse of overige wordt kenbaar gemaakt aan maximaal vier erkende bedrijven uit uw streek. Vermeld in het formulier door hoeveel bedrijven je maximaal wilt gecontacteerd worden. Heb je liever contact met bijvoorbeeld maar twee bedrijven voor een afspraak? Noteer dit dan bij je aanvraag.

Wat doet Vochtexpert.com?

Vochtexpert.com is een bemiddelingsplatform dat vraag en aanbod met elkaar verbindt. Dat wil zeggen dat wij mensen met vochtproblemen of verbouw- en renovatieplannen op een gemakkelijke manier in contact brengen met de juiste vakmensen uit hun regio. Dat bespaart niet enkel tijd maar ook geld, want doordat u verschillende vrijblijvende offertes ontvangt kunt u heel gemakkelijk vergelijken wie de goedkoopste is en wie de beste service biedt. 

Hoe lang duurt het voordat ik een afspraak krijg?

U wordt gecontacteerd op de door u aangegeven momenten. Dat kan doorheen de week overdag, 's avonds, op zaterdag en zelfs op zondag. Geef dit steeds duidelijk mee in het aanvraagformulier. Hoe meer informatie u meegeeft in het aanvraagformulier, hoe beter wij en de vakmensen u kunnen bedienen en informeren! 

Hoe worden mijn gegevens verwerkt?

Alle data die u invoert in het aanvraagformulier wordt heel confidentieel behandeld. Vochtexpert.com maakt gebruik van een versleutelde serververbinding zodat de gegevensoverdracht altijd veilig gebeurt. U kunt onze privacyverklaring hier lezen. We vatten het hieronder samen in een notendop:

 • De verkregen gegevens worden gebruikt om u een servicebericht toe te sturen via e-mail;
 • U kunt steeds uw e-mailadres steeds met een eenvoudige muisklik laten schrappen uit onze databank;
 • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt in het kader van de uit te voeren diensten die door u gekozen zijn;
 • Op eenvoudig verzoek heeft u steeds het Europees "recht op vergetelheid" waarbij wij al uw data wissen uit onze databank;
 • Wij gaan 100% transparant om met de manier waarop wij gegevens verwerken en we volgen hierbij alle geldende Nederlandse, Belgische en Europese wetgeving;
 • Uw gegevens worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derde partijen.

De overheid betaalt mee!

 • Tot 750 euro verbeteringspremie van de Vlaamse overheid
 • Tot 30% van de kosten terugbetaald via de Vlaamse renovatiepremie
 • Brussel betaalt voor voorgevelimpregnatie 7,50 euro per vierkante meter terug
 • Bepaalde gemeentes en steden geven ook zelf premies en subsidies voor vochtbestrijding
 • Woning ouder dan 10 jaar? Dan betaalt u maar 6% in plaats van 21% BTW!
 • Verlaagd BTW-tarief van 6% voor alle gevelisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie
 • Maar 6% BTW voor nieuwe PVC-ramen en deuren met dubbele beglazing!
 • Ontdek hier alle premies voor Vlaanderen
 • Ontdek hier alle premies voor Nederland
 • Gedetailleerd inzicht krijgen in alle premies waarop u aanspraak maakt en tot 40% besparen? Vraag advies aan een vochtexpert uit uw regio via dit eenvoudig invulformulier.

MEER LEZEN

opstijgend vocht
muurinjectie
gevelbescherming
dakherstel
condensatie
kelderdichting

Oorzaken van opstijgend vocht

Heeft uw woning last van opstijgend vocht? Tegen opstijgend vocht bestaan er gelukkig verschillende oplossingen waardoor verdere vochtschade wordt vermeden. Een oplossing hoeft zelfs niet altijd duur te zijn want preventief kan soms ook opgetreden worden.

Tegen opstijgend vocht bestaan de volgende methodes om opstijgend vocht te bestrijden:

Maatregelen tegen opstijgend vocht en doorslaand vocht zoals muurinjecties of onderkapping worden soms gecombineerd met spouwmuurisolatie en het plaatsen van ventilatie. Nog mogelijkheden zijn het isoleren van de zolder, de buitenmuur, de kelder, het dak of de vloer. Bekijk alle vormen van isolatie hier.

Heeft u nood aan tips, advies en expertise? Aarzel dan niet om u aan te melden voor een gratis vochtdiagnose in Moerbeke-Waas via onderstaand formulier.

Een erkend vochtexpert uit de streek van Moerbeke-Waas komt dan gratis een professionele vochtanalyse uitvoeren ter waarde van €40,00. Met de modernste vochtmeters legt hij de oorzaken en de symptomen van het opstijgend vocht meteen bloot. U kunt hierbij deze vakman alle nodige vragen stellen rond aansprakelijkheden, oplossingen en budget.

gratis vochtanalyse

Waarom is de vochtdiagnose gratis?

Natuurlijk werkt niemand gratis, maar een vochtdiagnose aangevraagd via Vochtexpert.com is altijd gratis, zonder uitzondering. Bovendien is de vochtdiagnose steeds vrijblijvend en bent u tot niets verplicht. U kunt dus gerust nog prijzen vergelijken nadien. Zo vindt u gemakkelijkj de goedkoopste aannemer voor de uitvoering van uw vochtbestrijdingswerken in de woning. Dankzij dit systeem kunt u zoeken naar vochtbestrijdingsbedrijven met meer kennis van zaken. Door verschillende aannemers aan te spreken en offerte te vragen, besparen mensen gemiddeld 30% à 40%.

Welke aannemers zijn aangesloten?

Binnen de vochtbestrijding zijn enkel erkende vochtbestrijdingsbedrijven bij Vochtexpert.com aangesloten. Elke vakman is verplicht een gratis uitgebreide vochtdiagnose aan te bieden om alle vochtproblemen in de woning gedetailleerd in kaart te brengen.

Opstijgend vocht: een veelvoorkomend probleem

Vaak wordt gedacht dat vochtproblemen zoals opstijgend vocht enkel voorvallen bij oude woningen. Dat klopt helemaal niet want ook nieuwbouwwoningen kunnen er last van hebben, net zoals gerenoveerde woningen.

In Moerbeke-Waas hebben zo'n kwart van alle huizen last van vochtproblemen, zoals water in de kelder of opstijgend vocht. Het is normaal dat oudere huizen minder zijn beschermd tegen optrekkend vocht. Nieuwbouwwoningen zouden hier beter tegen beschermd moeten zijn. Heeft u als eigenaar toch last van opstijgend vocht in uw nieuwbouwwoning? Uw vochtexpert bezorgt u gratis juridisch advies. U bent immers zelf niet aansprakelijk voor de kosten van deze vochtbehandeling.

Vochtspecialisten vinden in Moerbeke-Waas

Vochtexpert.com heeft een samenwerking met meer dan 250 erkende aannemers in België en Nederland die gratis bij u thuis langskomen voor een professionele vochtanalyse. Ook in Moerbeke-Waas kan er iemand gratis bij u langskomen voor een grondige analyse van het opstijgend vocht in uw woning.

De vochtanalyse omvat verschillende stappen en omvat onder andere een visuele inspectie, een grondige meting met een vochtmeter en een algemene inlichting over de preventieve maatregelen die bestaan om opstijgend vocht te voorkomen. Als er werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, stelt uw vochtexpert u enkele vrijblijvende oplossingen voor die geschikt zijn voor de situatie.

Meeste vochtproblemen bij regenachtige periodes

De problemen komen het sterkst naar voren in natte en regenachtige periodes zoals in de herfst, winter en lente. Onmiddellijk handelen is dan de boodschap want opstijgend vocht kan zorgen voor schade aan uw muren en aan uw vloer. Het optrekkend vocht is schadelijk voor de funderingen van uw huis in Moerbeke-Waas en moet dus zo snel mogelijk behandeld worden.

Vochtproblemen: slecht voor de gezondheid

Niet enkel de woning lijdt onder vochtproblemen maar ook uw gezondheid moet het ontgelden als er te veel vocht in de woning trekt. Een vochtige muur is een broeihaard voor schimmels en zwammen. De hoge luchtvochtigheid kan bovendien je weerstand aantasten waardoor je sneller ziek wordt. Pas dus snel vochtbestrijding toe op je huis want je beschermt er niet enkel je huis mee maar ook je gezondheid!

vochtexpert