Muurinjectie tegen opstijgend vocht

Muurinjecties leggen een nieuwe waterkeringslaag

Elk probleem van opstijgend vocht kan relatief eenvoudig aangepakt worden met muurinjecties. Dat is de meest voorkomende vorm van vochtbestrijding en is ook het goedkoopst.

Het gebrek van een goede waterkering geeft alle vrijheid aan opstijgend vocht om de muur aan te tasten. Hierdoor loopt de woningstructuur schade op en trekt ook het schilderwerk en behang los. Bijkomende verschijnselen zijn ook een muffe geur en schimmelvorming.

muurinjectie en opstijgend vocht zelf injecteren en behandelen kostprijs rcd

Het probleem dient dus kordaat aangepakt te worden om al deze problemen te bestrijden. Muurinjecties zijn hiervoor het meest aangewezen. Hierbij wordt om de tien centimeter kunststof ingespoten via boorgaten. Deze kunststoflaag is voor water ondoordringbaar en houdt het opstijgend vocht tegen.

Opstijgend vocht? Muurinjecties nodig? Gratis vochtanalyse door een lokale vochtexpert.

Ik woon in

Ik woon in

Wat is de beste oplossing voor mijn vochtprobleem?

Elk vochtprobleem is anders en enkel een vochtexpert kan de juiste vaststellingen doen met zijn meetapparatuur. Vraag via het formulier hieronder een gratis vochtdiagnose aan met een vochtexpert uit uw regio. Hij/zij zal met u contact opnemen om op een moment naar keuze uw vochtprobleem te komen analyseren en meten met speciale vochtmeters. Deze vochtdiagnose is geheel gratis en vrijblijvend en wordt steeds uitgevoerd door een erkend specialist uit uw buurt.

Waarom een gratis vochtanalyse aanvragen?

✅ Enkel bedrijven uit uw regio;

✅ Het grootste zoekplatform voor vochtexpertise in België en Nederland;

✅ De modernste vochtmeters ontdekken alle verborgen vochtproblemen;

✅ U wordt geïnformeerd over alle renovatiesubsidies waarop u aanspraak maakt;

✅ De vochtanalyse is geheel gratis;

✅ Kan ook preventief (ongedetecteerde vochtproblemen kunnen leiden tot grote schade, beter voorkomen dan genezen)

✅ Alle soorten vochtproblemen worden gedetecteerd en in kaart gebracht: opstijgend vocht, condensatie, wateroverlast, insijpeling, lekken, ...

De overheid betaalt mee!

 • Tot 750 euro verbeteringspremie van de Vlaamse overheid
 • Tot 30% van de kosten terugbetaald via de Vlaamse renovatiepremie
 • Brussel betaalt voor voorgevelimpregnatie 7,50 euro per vierkante meter terug
 • Bepaalde gemeentes en steden geven ook zelf premies en subsidies voor vochtbestrijding
 • Woning ouder dan 10 jaar? Dan betaalt u maar 6% in plaats van 21% BTW!
 • Verlaagd BTW-tarief van 6% voor alle gevelisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie

  Maar 6% BTW voor nieuwe PVC-ramen en deuren met dubbele beglazing!

  Veelgestelde vragen

  Wat gebeurt er als ik een gratis vochtanalyse aanvraag?

  Elke aanvraag voor een gratis vochtanalyse, isolatie-analyse of overige wordt kenbaar gemaakt aan maximaal vier erkende bedrijven uit uw streek. Vermeld in het formulier door hoeveel bedrijven je maximaal wilt gecontacteerd worden. Heb je liever contact met bijvoorbeeld maar twee bedrijven voor een afspraak? Noteer dit dan bij je aanvraag.

  Wat doet Vochtexpert.com?

  Vochtexpert.com is een bemiddelingsplatform dat vraag en aanbod met elkaar verbindt. Dat wil zeggen dat wij mensen met vochtproblemen of verbouw- en renovatieplannen op een gemakkelijke manier in contact brengen met de juiste vakmensen uit hun regio. Dat bespaart niet enkel tijd maar ook geld, want doordat u verschillende vrijblijvende offertes ontvangt kunt u heel gemakkelijk vergelijken wie de goedkoopste is en wie de beste service biedt. 

  Hoe lang duurt het voordat ik een afspraak krijg?

  U wordt gecontacteerd op de door u aangegeven momenten. Dat kan doorheen de week overdag, 's avonds, op zaterdag en zelfs op zondag. Geef dit steeds duidelijk mee in het aanvraagformulier. Hoe meer informatie u meegeeft in het aanvraagformulier, hoe beter wij en de vakmensen u kunnen bedienen en informeren! 

  Hoe worden mijn gegevens verwerkt?

  Alle data die u invoert in het aanvraagformulier wordt heel confidentieel behandeld. Vochtexpert.com maakt gebruik van een versleutelde serververbinding zodat de gegevensoverdracht altijd veilig gebeurt. U kunt onze privacyverklaring hier lezen. We vatten het hieronder samen in een notendop:

  • De verkregen gegevens worden gebruikt om u een servicebericht toe te sturen via e-mail;
  • U kunt steeds uw e-mailadres steeds met een eenvoudige muisklik laten schrappen uit onze databank;
  • Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt in het kader van de uit te voeren diensten die door u gekozen zijn;
  • Op eenvoudig verzoek heeft u steeds het Europees "recht op vergetelheid" waarbij wij al uw data wissen uit onze databank;
  • Wij gaan 100% transparant om met de manier waarop wij gegevens verwerken en we volgen hierbij alle geldende Nederlandse, Belgische en Europese wetgeving;
  • Uw gegevens worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derde partijen.